שם הפרויקט: בית נופש
סוג הנכס: בית פרטי
מיקום:  אלומות
גודל:  160 מ”ר
הדיירים: זוג ממרכז הארץ

משקיף לאחד הנופים היפים בארץ, ניצב בית נופש בהרחבה בקיבוץ אלומות.
הנוף הנשקף מהחלונות הוא של הכינרת, כחולה ושלווה, עטורה בהרים חומים, שקט פסטורלי.
כאן ב: Sea of Galilee (הכינרת) צעד ישו על המים השלווים.
הבית תוכנן כבית נופש בסופי שבוע. בית מוקף טבע, מפלט משאון העיר.
הבית מיועד לאירוח מלכותי למשפחה מהמרכז, מקום להתכנסות משפחתית רבת משתתפים
ונקודת יציאה לטיולים באזור הצפון.

הנוף המרהיב, הוא נקודת התייחסות המרכזית לתכנון החלל הציבורי.

מטבח רחב מימדים ובהמשך למשטח העבודה, פינת אוכל אינטימית כדי לאפשר למבשל ולסועד
ליהנות מנוף הכינרת.  פינת האוכל החגיגית גם היא, פונה כולה לכיוון הנוף.

תכנון הסלון מאפשר לצפות בטלוויזיה, לראות את נוף הכינרת הכחולה ולנהל שיחה ערה
עם מי שעמל במטבח. כול החלל פתוח, זורם ונגיש

במפלס העליון ממוקמים חדרי השינה, בהפרדה מהחלל הציבורי, כדי לאפשר שקט, אינטימיות ופרטיות.
החדרים תוכננו בצבעים שונים כל חדר בצבע אחר – סגול, ירוק, צהוב וורוד.
את חדרי הרחצה מאופיינים בצבעים חזקים. טורקיז, זהוב וירוק פיסטוק

אחת הסיבות לבחירה ב “ההתפרצות הצבעוניות” העזה בבית זה היא כדי להדגיש את השונות שלו
מהבית “הרגיל”, היום יומי, של הלקוחות במרכז הארץ.

סיבה נוספת לצבעוניות הבלתי רגילה של הבית היא השריית שמחה ואנרגיה לכל הבאים בשעריו.

קרדיטים לפרויקט:

מטבח: איזאק אלבו נגרות עם נשמה
ריצוף: רוחמה שרון
קרמיקה: רוחמה שרון
תאורה: יוסי בן שהם – לומייר
נגרות
: איזאק אלבו נגרות עם נשמה

צלם: Ligthmill Studio
תכנוןן: ברברה ברזין
#ברברה #עיצובפנים