דירת קבלן בקרית אונו בקומה ה-15 הפכה מדירה סטנדרטית ומשמימה לדירה המצטיינת בפונקציונאליות מתוחכמת ובצבעוניות בלתי רגילה.

הדירה חולקה ל-3 חלקים: חלל ציבורי המכיל מבואה מזמינה, סלון מרווח עם מרפסת שמש שממנה נשקפים הים התיכון (גם ביום לא בהיר)
והמטוסים הנוחתים בנתב”ג, פינת אוכל חגיגית הצופה לגינת תבלינים ופרחי העונה ומטבח מודרני  לבן ופונקציונאלי שמוצנע מהכניסה.

החלק השני תוכנן לחלל נבדל המיועד לחדר עבודה/חדר אורח שצמוד אליו ח.רחצה מפנק.

החלק האחרון בדירה הוקדש לחלל הפרטי שחובק בתוכו 3 חדרי ילדים החולקים ח.רחצה מרווח ומואר, מבואת שיעורי בית וכמובן
סוויטת הורים מהחלומות.

חדרי הילדים תוכננו במחשבה לטווח הארוך והקצר. כרגע שני הבנים חולקים את אותו ח.שינה ומשחקים ויוצרים בחדר המשחקים,
כשירצו להיפרד בבוא היום הכול כבר מתוכנן לשני חדרי שינה מושלמים לפרטיהם.

בצבע סגול מסתורי נצבעו הקירות הדומיננטיים בחלל הציבורי והפרטי. קיר המדיה בסלון והקיר של פינת האוכל החגיגית, הצבע הלבן המבריק
נבחר לככב בשאר הבית בקירות וברהיטים.
משטחי עץ האמבויה במבואה ובמטבח נבחרו כדי לצקת חמימות לדירה.